Castelló-Alcorcón: més de tres punts en joc

Óscar Cano no podrà comptar amb Iago Indias ni amb Jorge Fernández.

El jugador del Castelló, Marc Mate, lluita per un baló al partit contra el Rayo
El jugador del Castelló, Marc Mate, lluita per un baló al partit contra el Rayo / LaLiga

El CD Castelló disputa aquest dimarts a Castàlia un partit vital per a les seues aspiracions en Lliga aquesta temporada. Els d'Óscar Cano, dihuitens classificats amb onze punts en tretze partits i a un punt de les posicions de descens, juguen contra l'Alcorcón, últim amb set punts en dotze partits.

L'entrenador alb-i-negre és conscient que una victòria els permetria obrir una xicoteta bretxa respecte a la zona de descens. “És un rival directe, hem de començar a sumar el màxim nombre de punts davant aquesta mena de rivals sabent que té un grau de dificultat”, va explicar.

El tècnic creu que “més o menys estem amb uns números d'equip que pot salvar-se", tot i que afirma que no són per a “tirar coets”, però que “si en comptes de fer huit punts tan ràpid i després perdre’n sis consecutius, haguera estat més repartit, es veuria d'una altra manera i serien els mateixos punts”, va afegir.

L'entrenador castellonenc té a la seua disposició tota la plantilla a excepció de Iago Indias, amb un colp intercostal amb hematoma, i de Jorge Fernández, que està en la segona setmana de recuperació de les quatre que té previstes. D'altra banda, el migcampista Carles Salvador podria tornar a entrar en la disciplina alb-i-negra després d'haver estat aproximadament un mes en el dic sec que li ha fet perdre's els últims cinc compromisos de l'equip.

Per la seua banda, l'Alcorcón, entrenat per Juan Antonio Anquela, va aconseguir aquest diumenge la segona victòria de la temporada derrotant en casa el Lugo per 1 a 0. Anquela recupera per al partit un dels capitans de la plantilla, Laure, que no va jugar per sanció contra els gallecs. Amb qui no podrà comptar és amb Samu Sosa, que va veure la targeta roja en l'últim partit.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:50 h, amb Raül Pina, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patrícia Campos.

També et pot interessar

stats