Combat nul a Castàlia (0-0)

L'ascens a Segona Divisió es decidirà a Alcorcón

De León i Cristian, en una acció del partit
De León i Cristian, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
18 de juny 2023 - 14:25 Actualitzat: 18 de juny 2023 - 21:06

El Castelló i l'Alcorcón s'ho jugaran tot al Santo Domingo dissabte que ve després de l'empat a zero entre els dos equips a l'Estadi de Castàlia, en el partit d'anada de la final per l'ascens a Segona Divisió. L'equip alb-i-negre ha merescut un millor resultat, però no ha sigut capaç de marcar i ara està obligat a guanyar en la tornada per a pujar a la categoria de plata.

Els dos equips han plantejat la primera part de manera similar, tractant de minimitzar errades per a evitar encaixar un gol. Les ocasions de gol han brillat per la seua absència i s'ha arribat al descans amb empat a zero.

L'entrada de Pablo Hernández i Raúl Sánchez en l'equador de la represa li ha donat un altre aire als castellonencs, que han començat a generar perill en l'àrea rival. De fet, un altre dels canvis d'Albert Rudé, el brasiler Fabricio, ha tingut dues opcions claríssimes per a inaugurar el marcador. La primera l'ha tirat fora, i la segona l'ha salvat el porter de l'Alcorcón amb una gran aturada.

El gol no ha arribat i tot es decidirà a Alcorcón. L'equip madrileny en té prou amb un empat després de la pròrroga per a aconseguir l'ascens, mentre que el Castelló necessita guanyar per a tornar a Segona dues temporades després.

També et pot interessar

stats