Castàlia és inexpugnable (4-1)

El Castelló ha sumat l'onzena victòria a casa en onze partits i es manté líder del grup segon de Primera RFEF

Els jugadors del Castelló celebren un dels gols
Els jugadors del Castelló celebren un dels gols / Twitter: @cdcastellon

El Castelló no frena. L'equip alb-i-negre ha aconseguit l'onzena victòria en onze partits a Castàlia, després de derrotar per 4-1 l'Antequera. Els de Dick Schreuder mantenen el lideratge del grup segon de Primera RFEF, amb dos punts d'avantatge sobre l'Eivissa.

Els castellonencs començaven el partit en segon lloc després del triomf de l'Eivissa, però abans del primer minut de joc ja anaven per davant en el marcador. Lautaro ha desviat a pròpia porteria una centrada de Manu Sánchez per a trencar la igualada. I tot i que els andalusos han aconseguit empatar, la bogeria s'ha instal·lat a Castàlia en un minut màgic. El pitxitxi De Miguel, en el 32, i Manu Sánchez, en el 33, han tornat a situar els orelluts per davant en el marcador. Ja en la represa, novament Manu sánchez ha arredonit la festa del Castelló, que va llançat cap a Segona Divisió.

L'Alcoià mira cap amunt

L'Alcoià ha aconseguit la quarta victòria en les cinc últimes jornades, després de derrotar per 2-0 el Recreativo de Huelva al Collao. Imanol, en la primera part, i Raúl Alcaina, ja en el minut 75, han marcat els gols per als alcoians.

Amb aquest triomf, l'equip entrenat per Vicente Parras s'allunya de la zona de descens a Segona RFEF i s'acosta als llocs de play-off d'ascens a Segona Divisió.

L'Intercity no pot amb el segon

L'Eivissa ha derrotat l'Intercity a l'Antonio Solana amb un gol matiner de Patrick Soko (0-1). L'equip entrenat per Alejandro Sandroni, que encadena cinc jornades sense véncer, es manté en la part mitjana de la taula, amb 29 punts. Aquesta mala ratxa dels alacantins ha coincidit amb l'absència del seu millor jugador, Emilio Nsue, que disputa la Copa d'Àfrica amb Guinea Equatorial.