El Vila-real B comença l'any amb una derrota massa severa (4-1)

El filial groguet ha perdut contra el cuer, el Cartagena, en un partit marcat pel penal polèmic de l'empat

Els jugadors del Cartagena celebren un dels gols
Els jugadors del Cartagena celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
13 de gener 2024 - 15:16 Actualitzat: 14 de gener 2024 - 19:32

El Vila-real B ha començat l'any amb una dura derrota a casa del cuer, el Cartagena (4-1), en un partit marcat per un polèmic penal que ha suposat l'empat per als murcians en la represa. El filial groguet encadena dos jornades sense guanyar i es queda a només un punt de la zona de descens a Primera RFEF.

L'equip de Miguel Álvarez ha eixit bé a Cartagonova i ha començat a crear moltes ocasions per a avançar-se en el marcador. Només la falta d'encert cara a porteria ha privat els groguets d'aconseguir un gran resultat en la primera part. Almenys, ha pogut avançar-se gràcies a un gol de d'Ontiveros, després d'un penal comés sobre Forés. El Cartagena ha avisat just abans del descans, amb un llançament de falta d'Andy que ha acabat en el pal.

Tot ha canviat en la represa, després que l'àrbitre xiulara un penal inexistent d'Íker Álvarez sobre Ayllón. Alfredo Ortuño no ha desaprofitat el regal i ha situat la igualada en el marcador. Però la mala sort per al Vila-real B no ha acabat ací. Del Moral s'ha marcat en pròpia porta quan tractava de refusar la pilota després d'una treta de córner, per a capgirar el marcador. El filial groguet ja no s'ha refet a aquest colp i ha acabat encaixant dos gols més, en un duel en què ha merescut millor fortuna.

Aquesta nova derrota deixa l'equip entrenat per Miguel Álvarez a la vora del precipici. El Vila-real B es queda amb 24 punts, a només un de l'Andorra, que marca la zona de descens a Primera RFEF.

També et pot interessar

stats