El Cartagena silencia Castàlia en el temps afegit (1-2)

Un gol de Cayarga en el minut 93 elimina el Castelló de la Copa del Rei

Koné, en una acció del partit
Koné, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló s'ha acomiadat de la Copa del Rei en la segona ronda, després de perdre de manera cruel contra el Cartagena (1-2), amb un gol en el temps afegit. Tot i això, l'equip alb-i-negre ha competit de tu a tu amb un rival d'una categoria superior.

El partit tenia l'al·licient de l'enfrontament entre els germans Ortuño: Juanto, del Castelló, i Alfredo, del Cartagena. I precisament aquest últim ha inaugurat el marcador en l'equador de la primera part. Però els de Sergi Escobar no s'han rendit i en els primers minuts de la represa han igualat el duel amb un gol de Sibille. Però en el temps afegit, quan ja es pensava en la pròrroga, Cayarga ha congelat Castàlia amb el definitiu 1-2.

El Castelló encadena dues derrotes seguides, totes dues a casa, després d'una ratxa d'onze partits sense perdre. Diumenge, contra el Sabadell, hi haurà una nova oportunitat per a redreçar el rumb.