L'equip granota se situa segon després de véncer 1-2 el Cartagena

Pubill i De Frutos celebren el primer gol
Pubill i De Frutos celebren el primer gol / Twitter: @LevanteUD
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
04 de febrer 2023 - 22:33 Actualitzat: 18 de febrer 2023 - 18:05

El Llevant ja està en la zona d'ascens directe a Primera Divisió després de véncer 1-2 el Cartagena i aprofitar l'entropessada de l'Eibar. L'equip granota, que encadena ja dèsset jornades sense perdre, suma 47 punts, un menys que el líder, Las Palmas, que encara té pendent el partit d'aquesta jornada.

La primera part ha estat molt disputada, però no hi ha hagut ocasions clares de gol. De fet, la millor opció ha sigut a pilota aturada, una falta botada per Pablo Martínez que ha acabat en el travesser. Però només començar la represa, el guió ha canviat completament. Amb a penes un minut i mig de joc transcorregut, una combinació entre Joni Montiel i De Frutos l'ha culminat Pubill per a inaugurar el marcador.

El gol granota ha despertat els murcians, que han pogut empatar en una acció a pilota aturada, però la rematada de Kiko Olivas s'ha topat amb el travesser. L'equip de Calleja no ha patit per a mantindre el 0-1 exceptuant alguna acció aïllada, i el que ha arribat ha sigut el 0-2. Novament De Frutos ha assistit un company, aquesta vegada Róber Ibáñez, perquè sentenciara el duel. El gol d'Alfredo Ortuño, en el 95, ha arribat massa tard per al Cartagena.

El Llevant ha tornat a guanyar dos partits seguits tres mesos després. No ho feia des que Calleja va debutar en la banqueta, amb els triomfs contra l'Eivissa i l'Sporting de Gijón, que es van sumar als dos amb Felipe Miñambres a la banqueta, contra el Mirandés i el Leganés. Ara l'equip granota afronta un tram de calendari favorable, amb duels contra equips de la part baixa de la taula, que poden servir per a consolidar-se en els dos primers llocs de la classificació.