Carlos Soler: "Tancar l'etapa en el València seria bonic"

Carlos Soler: "Tancar l'etapa en el València seria bonic"

L'estrena amb gol de Carlos Soler en un Mundial, en marcar el sisé de la històrica golejada de la selecció espanyola per 7-0 a Costa Rica el dimecres a Qatar 2022, va tindre la celebració especial en un gest amb el qual complia una promesa especial. "Li vaig prometre un gol" a José Luis Gayà, la gran absència de la 'roja' per una inoportuna lesió pocs dies abans de la gran cita.

"El dia del comiat li va prometre dedicar-li un gol i em va escriure un missatge agraït per recordar-me'n, és un amic que m'ha regalat el futbol", ha confessat Soler en una entrevista amb l'Agència Efe. "Em sap greu per ell, perquè tenia molta il·lusió", ha reconegut.

En clau valencianista, Carlos Soler va repassar el que va passar a la fi d'estiu quan en l'últim moment va acabar anant-se'n del club de sa vida per a recalar en el París Saint-Germain. "No sé si el valencianisme va entendre que me n'anara o no", ha dit Soler, qui reconeix que "eixir l'últim dia va poder perjudicar la meua imatge, però la possibilitat d'eixir l'estiu estava".

"Respecte que no ho entenguen i que alguns em tinguen mania, però, en general, he rebut moltes mostres d'afecte també i cada vegada que torne a València la gent pel carrer em dona amabilitat", diu el migcampista que, de fet, encara que no mira més enllà del seu present en el PSG, a Soler no li importaria un futur retorn al València.

"Ara estic en una altra etapa, gaudint d'altres coses a París, estic molt feliç amb el canvi, però tornar al València seria una cosa bonica per a tancar l'etapa allí, encara que en el futbol no se sap mai", reconeix.

També et pot interessar

stats