Carlos Soler sobre la seua renovació: "Hi haurà novetats més endavant"

El futbolista del València ha assegurat que evoluciona bé de la seua lesió i espera incorporar-se als entrenaments amb normalitat

El jugador del València CF, Carlos Soler
El jugador del València CF, Carlos Soler

El futbolista del València CF Carlos Soler ha tornat a confirmar que el seu desig és renovar amb el club de Mestalla. Ho ha dit en un acte al Palau de la Generalitat, on el president, Ximo Puig, ha rebut els esportistes olímpics i paralímpics valencians presents en la cita de Tòquio.

Soler ha dit que està molt content pel fet que el València CF haja dit que vol que es quede i ha explicat que encara no hi ha res concret i que haurem d'esperar a les novetats més endavant.

El futbolista, que s'ha perdut els últims partits per lesió, ha assenyalat que el seu tractament evoluciona bé i que espera entrenar-se en la sessió d'aquest dijous amb normalitat i començar a preparar el xoc de la setmana que ve al Camp Nou contra el FC Barcelona.

El migcampista, a més, s'ha mostrat molt orgullós pel fet d'haver sigut distingit amb el mèrit esportiu de la Generalitat per haver aconseguit medalla en els Jocs Olímpics de Tòquio. Una cita en la qual el jugador valencianista també estarà aquest dissabte, Nou d'Octubre.

També et pot interessar

stats