Carlos Soler podria seguir els passos de Villa, Jordi Alba o André Gomes

El migcampista del València encara no ha renovat un contracte que finalitza el juny de 2023

El jugador del València, Carlos Soler
El jugador del València, Carlos Soler

El migcampista del València, Carlos Soler, podria tindre les hores comptades en el club. Soler finalitza contracte el juny de 2023 i el jugador encara no ha renovat, situació per la qual podria ser un gran objecte de desig per a molts equips que busquen reforçar-se aquest estiu a un baix cost.

Un dels que més sona per a fer-se amb el jugador és el FC Barcelona. Tot i la gran quantitat de migcampistes amb què compta i de gran qualitat, el conjunt culer busca fer negoci i un d'aquests podria estar relacionat amb Carlos Soler.

El Barça podria vendre el neerlandés Frenkie De Jong, que no està quallant un bon final de temporada, per vora 70 milions d'euros. Equips com el Manchester United o el Bayern de Munic podrien estar interessats en el jove migcampista. A canvi, el club català compraria Carlos Soler al València per una xifra estimada entre 20 i 30 milions, preu molt per davall del seu valor, però rebaixat per estar en últim any de contracte.

Per al Barça seria un negoci redó pels 40 o 50 milions de beneficis que obtindria i perquè no es rebaixaria el nivell de la plantilla.

Per al València, en canvi, la cosa seria molt diferent. Perdria un dels jugadors talismà, un dels capitans i un dels referents de l'equip en els últims anys. Un jugador que, amb 25 anys, encara té molt de futbol que donar i que aporta a l'equip gols i assistències. De fet, enguany, ja van 12 gols i 5 assistències entre els 34 partits que ha disputat de Lliga i Copa del Rei. 

El València, és cert, guanyaria uns milions molt necessaris per als comptes del club, però insuficients si el que es pretén és ocupar la posició d'un jugador lliure en el mig del camp per un altre, d'almenys, un nivell semblant.

No obstant això, el València ha tret aquest dilluns un comunicat en què nega rotundament que el club estiga negociant l'eixida del jugador o que ja tinga un acord amb el Barça, però els rumors són cada vegada més evidents.

Villa, Jordi Alba o André Gomes ja feren aquest pas

La marxa de Carlos Soler al Barça no seria la primera. En els últims anys ja hi ha hagut jugadors que eren importants en el València i que van eixir en direcció al club català.

Un dels jugadors que va deixar el València pel Barça va ser David Villa. L'asturià va deixar Mestalla rumb al Camp Nou on va guanyar huit títols en tres temporades abans d'abandonar el club rumb a un altre equip espanyol, l'Atlètic de Madrid.

Jordi Alba, per exemple, ja s'havia consolidat en el lateral esquerre del club valencianista, però el Barça el va fitxar per a suplir les baixes d'Abidal, que havia sigut el lateral esquerre del millor Barça de la història.

L'últim gran fitxatge del Barça provinent del València va ser el portugués André Gomes. Va ser un dels homes destacats del València en les dues temporades que va estar en el club i un dels primers fitxatges de Meriton. En el Barça, al qual se'n va anar per 35 milions d'euros més 20 en variables, no va estar al nivell desitjat i després de dues temporades va abandonar l'entitat blaugrana rumb a l'Everton anglés.

També et pot interessar

stats