Cares llargues en l'últim entrenament d'un 2020 per a oblidar

El València CF ha tornat al tall a Paterna després de sumar una altra derrota que deixa l'equip vorejant el descens

Cares llargues en l'últim entrenament d'un 2020 per a oblidar

El València CF ha tornat al treball aquest matí a la ciutat esportiva de Paterna quasi sense temps per a digerir la derrota encaixada ahir a l'estadi de Los Cármenes contra el Granada per 2 a 1.

El primer a arribar ha sigut l'entrenador, Javi Gracia, abans de les huit. Després ho han fet de forma progressiva els jugadors, entre ells els dos expulsats ahir, Guedes i Jason. També ha acudit a la cita Maxi Gómez, que ahir no va jugar per decisió del tècnic navarrés, descontent amb l'actitut de l'uruguaià en els últims entrenaments. Toc d'atenció per al davanter de Paysandú a l'espera d'una reacció que el puga fer tornar la titularitat. Altres que s'han acostat a la factoria valencianista han sigut el president Anil Murthy, que ha anat acompanyat de Joey Lim, un altre dels homes de confiança que el màxim accionista, Peter Lim, té a València.

El club espera que la sanció proposada pel Comité de competició per l'expulsió de Guedes no supere els dos partits per desconsideració. Segons va reflectir l'acta arbitral, el portugués va enviar literalment “a la merda” el col·legiat càntabre Cordero Vega. Des del club s'estudiarà el règim de disciplina interna per a valorar quin tipus de sanció (probablement econòmica) podrien imposar tant a Guedes com a Jason, que també va ser expulsat ahir.

Demà l'equip tornarà al treball a les onze del matí, pensant ja en el pròxim duel de dilluns contra el Cadis CF.

També et pot interessar