La cara i la creu de la davantera del València

Els jugadors que ocupen la davantera del València
Els jugadors que ocupen la davantera del València

Un dels principals problemes que Bordalás té és el repte de gestionar l'atac. La parella formada per Guedes i Hugo Duro s'ha convertit en la referència de cara a la porteria, però els seus substituts, Maxi Gómez i Marcos André, no estan donant el rendiment esperat.

El millor fitxatge d'aquesta temporada va arribar el 2017 i s'anomena Gonçalo Guedes. Nou gols i sis assistències en la campanya més prolífica com a professional. De fet, suma més aquesta temporada que en les dues anteriors juntes. Per això, el portugués és una de les poques apostes segures d'aquest irregular València.

Sobretot quan forma parella de ball amb Hugo Duro. El València pot fitxar-lo per quatre milions d'euros al final de temporada. Els números així ho avalen. Sis gols i tres assistències des de la seua cessió al club de Mestalla.

Precisament, Hugo Duro va costar just la meitat del que ho va fer el fitxatge estrela del mercat d'estiu. Marcos André xafava el Mestalla procedent del Valladolid per huit milions d'euros, però la seua aposta a penes s'ha traduït en 2 gols en Copa del Rei contra l'Utrillas i l'Atlètic Balears. 

L'altra creu de Bordalás té nom i cognoms: Maxi Gómez. El seu rendiment tampoc és l'esperat per a un davanter del seu nivell i amb cartell. I menys si, a més, és un dels jugadors que més expulsen i que, damunt, podria perdre's una hipotètica final de la Copa del Rei.

La paciència de Bordalás s'acaba i la temporada avança amb una davantera que no té recanvis. 

També et pot interessar

stats