La candidatura de València com a seu del Mundial 2030, clau per a desembossar la situació del nou Mestalla

Autoritats i club han formalitzat un consens perquè l'estadi tinga una capacitat de 70.000 seients

Imatge de la recreació del nou estadi de Mestalla
Imatge de la recreació del nou estadi de Mestalla

La candidatura de València com a seu del Mundial 2030 en cas que aquest finalment tinga lloc a Espanya i Portugal va prenent forma. Aquest matí s'ha portat a terme una reunió entre el director general d'Esports de la Conselleria de Cultura i Esport, Josep Miquel Moya, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo, el president de la Federació de Futbol, Salvador Gomar i el director d'operacions del València CF, Christian Schneider i l'advocat del club, Javier Solís, per a tractar de determinar les línies mestres a seguir en aquest procés.

Un dels punts clau i més conflictius té a veure amb el nou estadi de Mestalla. En aquest sentit, les parts han aconseguit sumar esforços i han arribat a un consens, formalitzat per escrit, perquè la candidatura tinga un estadi de 70.000 seients que siga capaç d'acollir un partit de quarts de final o, inclús, de semifinals del Mundial.

Ara, en quinze dies o un mes a tot estirar, el consistori de València ha de presentar al club de Mestalla la proposta del nou conveni que marcarà les bases a seguir per a la construcció.

També et pot interessar

stats