La candidatura de José Danvila dirigirà el Llevant UE

La Fundació ha triat la seua proposta amb dotze vots, mentre que la de Carlos Ayats n'ha rebut cinc

Els assistents a la reunió del Patronat de la Fundació del Llevant
Els assistents a la reunió del Patronat de la Fundació del Llevant / Twitter: @LUDfundacion

El patronat de la Fundació del Llevant, l'accionista majoritari, ha triat per majoria absoluta la candidatura de José Danvila per a dirigir el club granota a partir de desembre, quan Quico Catalán deixarà la presidència.

La proposta de Danvila ha rebut dotze vots, mentre que la de Carlos Ayats n'ha aconseguit cinc en la reunió extraòrdinària que ha tingut lloc aquest divendres al Ciutat de València. La candidatura de Miguel Ángel Valiente no ha rebut cap suport i hi ha hagut un vot nul i un vot en blanc.

Danvila, que formava part del consell d'administració des del 2018, ja va anunciar que ell no presidiria el club i, per tant, ara haurà de designar una persona per a substituir Catalán en el càrrec a partir de desembre.

Danvila promet una plantilla al més competitiva possible

Danvila ha assegurat en una carta pública al llevantinisme que treballaran al màxim les tres pròximes setmanes per a confeccionar una plantilla el més competitiva possible per a "aconseguir l'objectiu desitjat, tan anhelat per tots, que és l'ascens a Primera Divisió". 

La cara visible del projecte guanyador ha agraït a la Fundació la confiança depositada en la seua proposta. "Els garantisc que no s'equivoquen: el Llevant segueix en mans de llevantinistes i tant la Fundació com jo estem fent un esforç perquè així continue en el futur", ha assegurat.

Danvila també ha lloat a Quico Catalán per la tasca feta els últims anys. "Ha sigut i és un exemple d'honestedat i lleialtat en la nostra entitat i ha escrit les pàgines més boniques de la nostra història recent; estic convençut que sempre comptarem amb el seu suport incondicional", ha explicat.

Vicente Furió deixa la presidència de la Fundació

Davant la possibilitat d'ajornar la decisió amb un nou patronat, a petició de la proposta de Miguel Ángel Valiente a través de Vicente Latorre, s'ha optat per acabar el procés actual i prendre la decisió tan prompte com ha sigut possible per a implementar la proposta de viabilitat financera com abans millor.

El president de la Fundació, Vicente Furió, ha presentat la dimissió, anunciada abans de la votació, i continuarà en l'exercici del càrrec fins que es complete la transició amb un ple extraordinari per a l'elecció d'un nou president. Furió es va incorporar a la Fundació fa catorze anys, dels quals ha exercit com a president els sis últims.

També et pot interessar

stats