Campaña, la gran novetat en la llista de Luis Enrique

El jugador del Llevant se suma al valencianista Gayà i als groguets Pau Torres i Gerard Moreno en la selecció espanyola.

Convocatòria de la selecció espanyola per als pròxims tres partits contra Portugal, Suïssa i Ucraïna
Convocatòria de la selecció espanyola per als pròxims tres partits contra Portugal, Suïssa i Ucraïna / Twitter: @SeFutbol

El jugador del Llevant UE, José Campaña ha sigut la principal novetat de la convocatòria que ha fet pública hui Luis Enrique per als pròxims compromisos de la selecció espanyola de futbol. El migcampista vestirà per primera vegada la camiseta de l'absoluta després de disputar alguns partits amb les categories inferiors del combinat espanyol. Per primera vegada en quasi seixanta anys el Llevant aporta un futbolista a la selecció absoluta, el segon en tota la seua història després d'Ernesto Domínguez.

El sevillà se suma així als groguets Pau Torres i Gerard Moreno i al valencianista Gayà, que repeteixen convocatòria. Sorprén que el tècnic asturià no haja comptat amb el davanter del Villarreal Paco Alcàcer, que ha demostrat que es troba en un gran moment de forma en este inici de temporada.

El primer partit serà l'amistós del dia 7 d'octubre contra Portugal a Lisboa i a continuació es disputaran els dos enfrontaments de la Lliga de Nacions que els enfronta el dia 10 a Suïssa a Valdebebas (Madrid) i el 13 a Kíev, contra Ucraïna.

Luis Enrique ha convocat un total de 25 jugadors a causa de la pandèmia i del fet que siguen tres els duels que han de disputar en pocs dies. Han caigut de l'última llista el sevillista Óscar Rodríguez, Asensio, que acaba d'eixir d'una lesió, i Thiago, que es troba en quarantena per coronavirus.

Dani Gómez i Hugo Guillamón, en la llista de la sub-21

També ha donat la llista de convocats, el seleccionador de la sub-21, Luis de la Fuente. Dels equips valencians, han entrat en la convocatòria el davanter del Llevant Dani Gómez i el defensa del València, Hugo Guillamón. El de l'Eliana suma així la segona cita consecutiva amb el combinat sub-21, mentre que per al granota suposa la quarta convocatòria.

El combinat de De la Fuente ha de disputar dos partits de la classificació per a l'Europeu. El primer serà a les Illes Fèroe amb la selecció d'aquell país el dia 8 d'octubre, mentre que el 13 es veurà les cares a Madrid amb l'equip de Kazakhstan.

També et pot interessar

stats