Campaña debuta en l'empat contra Portugal

La selecció espanyola començà l'amistós millor col·locat i amb el jugador del Villarreal, Gerard Moreno i l'ex del València, Rodrigo.

La selecció espanyola començà l'amistós millor col·locat i amb el jugador del Villarreal, Gerard Moreno i l'ex del València, Rodrigo amb opcions clares de foradar la porteria portuguesa. Rui Patricio i la falta de punteria evitaren que la selecció de Luis Enrique s'avançara en la primera part. L'equip de Cristiano no va posar en perill la porta de Kepa.

Campaña debutava amb la selecció espanyola en la represa. També entrava al camp Gayà en lloc del lesionat Reguilón. Cristiano sacsejava els fonaments de la porteria amb un llançament amb l'esquerra que s’estavellà al travesser. El combinat portugués s'havia llevat del damunt el domini dels espanyols. Traoré, a la tercera convocatòria, debutava. Ràpid i amb moltes ganes creava perill des de la dreta.

El jugador del Llevant, Campaña, era l'encarregat de traure les jugades a baló parat i va estar molt participatiu en els 45 minuts que xafà el terreny de joc. Renato Sánchez aprofitava una assistència amb l'exterior per tornar a provar la sort de Keba. El baló tornà al travesser. Dos ocasions clares per als portuguesos però el marcador 0 a 0.

Dani Olmo tenia la més clara per a Espanya, però Rui Patricio treia amb el peu el llançament. Kepa feia una gran parada i evitava que s'avançaren els portuguesos i ja en el temps afegit Joao Félix tingué la victòria dels portuguesos però no encertà en la rematada. El central del Villarreal, Pau Torres no va tindre minuts. Haurà d'esperar a dissabte que s'enfrontarà a Suïssa en la Lliga de Nacions.