La 'roja' només trau un empat a 1 contra Grècia

Els jugadors de la selecció lamenten l'empat
Els jugadors de la selecció lamenten l'empat / Efe
25 de març 2021 - 22:43

La selecció espanyola ha iniciat el camí cap al Mundial de Qatar de 2022 amb un pobre empat a 1 contra Grècia.

Els de Luis Enrique, amb domini complet de la pilota, però sense molta lluentor, s'han trobat amb el gol de Morata en el minut 33. Grècia estava més preocupada de no eixir golejada que de plantar-li cara a la roja. Amb l'avantatge mínim de l'1 a 0, s'ha arribat al descans.

Grècia no havia mostrat absolutament res i tot indicava que la selecció espanyola anava a tindre calma. Res més lluny de la realitat. En el minut 54 l'àrbitre ha xiulat un penal molt dubtós que els grecs no han desaprofitat per a igualar. Del domini s'ha passat a les presses. El partit havia canviat per complet.

El valencianista de Pedreguer, Gayà, i el valencià de Foios, Ferran Torres, han sigut titulars però, com la resta de companys, han tingut una actuació molt discreta.