Calleja renova dos anys amb el Villarreal CF

Acord entre el submarí i l'entrenador madrileny, que dirigirà l'equip durant dues temporades més.

@VillarrealCF
@VillarrealCF

El Villarreal CF i Javi Calleja han arribat a un acord de renovació pel qual el tècnic madrileny dirigirà l'equip de la Plana durant les temporades 2019-2020 i 2020-2021. L'acompanyarà el mateix cos tècnic que ha aconseguit la salvació després d'una temporada complicada, en què Calleja va dirigir els jugadors groguets durant dues etapes diferents. Dilluns, a les 12:45 hores, el president del Villarreal, Fernando Roig, i l'entrenador, Javi Calleja, faran una roda de premsa a la Ciutat Esportiva, en què detallaran l'acord entre les dues parts.

Un tècnic de la casa

Javi Calleja (Alcalá de Henares, Madrid, 1978) es va formar en el futbol base del Villarreal i el va començar a entrenar en la categoria cadet fa set temporades. Amb el Juvenil A de Divisió d'Honor va guanyar tres lligues, així com una Copa de Campions d'Espanya. Després d'un temps al filial, Calleja va ascendir al primer equip el setembre de 2017. En aquesta temporada, el submarí acabaria cinqué en la Lliga i es va classificar per a disputar l'Europa League. 

Una temporada, dues etapes

Enguany, un inici irregular de l'equip en propiciaria la destitució després de quinze jornades. Agafaria el comandament de l'equip Luis García Plaza, però després de no redreçar el rumb del Villarreal, Javi Calleja seria nomenat de nou entrenador pel president de l'entitat, Fernando Roig. En aquesta segona etapa al capdavant de l'equip, el tècnic s'ha guanyat la renovació, després de disputar els quarts de final de l'Europa League i haver tret els groguets del descens. 

També et pot interessar

stats