Calleja, destituït a distància com a entrenador del Llevant

Felipe Miñambres serà el que es farà càrrec de l'equip fins al 30 de juny

L'equip de Calleja no va poder passar de l'empat contra el Racing de Ferrol tot i jugar amb superioritat numèrica més d'una hora de partit
L'equip de Calleja no va poder passar de l'empat contra el Racing de Ferrol tot i jugar amb superioritat numèrica més d'una hora de partit / LaLiga

El Consell d'Administració del Llevant UD i la Direcció Esportiva, després de la reunió mantinguda aquest dilluns, han acordat la no continuïtat de Javier Calleja com a entrenador del primer equip masculí, segons un comunicat del club.

Segons ha pogut saber À Punt, la reunió ha sigut telemàtica perquè el màxim accionista del club, José Danvila, està a Itàlia, però es considerava un tema d'urgència. El tècnic madrileny es va vincular amb l'entitat en octubre del 2022 amb l'objectiu de dur al conjunt granota a Primera Divisió, però l'equip es va quedar a les portes en el play-off.

El Llevant ha agraït Calleja i el seu cos tècnic (format pel segon entrenador Quique Álvarez, l'entrenador de porters Jesús Unanua, el preparador físic José Romero i l'analista Luismi Lloro) el "compromís, implicació, dedicació, treball i bon tracte".

Felip Miñambres, que ocuparà ara la banqueta fins a final de temporada, compareixerà divendres davant els mitjans de comunicació juntament amb la portaveu del Consell d'Administració, Maribel Vilaplana.

També et pot interessar

stats