Calendari de la nova Segona Divisió de la RFEF

L'Hèrcules, La Nucia i l'Atlètic Llevant començaran la Lliga com a locals i l'Alzira, a domicili. El primer duel de rivalitat de la temporada serà l'Eldenc-Intercity.

Primera jornada del calendari del Grup 2 de la Segona Divisió de la RFEF
Primera jornada del calendari del Grup 2 de la Segona Divisió de la RFEF

Els sis equips valencians que militaran aquesta temporada en la Segona Divisió de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) començaran el pròxim cap de setmana del 4 i 5 de setembre, segons s'ha sabut després del sorteig dels cinc grups de la nova categoria creada per a la pròxima temporada. Quatre dels sis equips començaran la temporada com a locals, mentre que els altres dos, ho faran a domicili (l'Alzira i l'Intercity). La lliga regular tindrà un total de 34 jornades i acabarà el 15 de maig del 2022.

Eldenc-Intercity, primer duel de rivalitat

El Pepico Amat estrenarà la temporada amb el primer duel de rivalitat entre els nostres equips. L'Eldenc-Intercity, dos dels nous equips en aquesta categoria, han quedat emparellats en el debut lliguer.

L'Hèrcules rebrà al Rico Pérez el Recreativo de Granada. El Mar Menor murcià serà el primer visitant de La Nucia, mentre que l'Atlètic Llevant rebrà el Socuéllamos a Bunyol. A l'últim, l'Alzira de Dani Ponz visitarà el camp del CD El Ejido 2012.

Recordem que, segons el nou sistema de competició d'aquesta nova categoria, d'entre tots els grups un total de deu equips ascendiran a la Primera RFEF. Els cinc primers de cada grup, i cinc equips més que eixiran de diverses eliminatòries entre els classificats del segon al cinqué lloc. A més, també descendiran directament a Tercera RFEF els cinc equips que queden per sota de cada grup.

També et pot interessar

stats