Tornada a la realitat

El València ha perdut 2-1 contra el Cadis després d'encadenar dos triomfs seguits

Els jugadors del Cadis celebren un dels gols
Els jugadors del Cadis celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
30 d'abril 2023 - 12:07 Actualitzat: 30 d'abril 2023 - 16:32

La permanència s'haurà de lluitar fins al final. El València ha perdut 2-1 contra el Cadis i ha deixat escapar una bona oportunitat per a donar un gran pas cap a la salvació. L'equip blanc-i-negre ha regalat 50 minuts i ha acabat perdent contra un rival directe en la lluita per fugir de la zona del descens.

Rubén Baraja ha introduït quatre canvis respecte de l'equip que va guanyar dijous al Valladolid al Mestalla per a tractar de mitigar el cansament. Però el ben cert és que el Cadis ha eixit al camp amb molta més energia i amb la sensació que es jugava molt més que el València. Els andalusos han creat molt de perill en accions d'estratègia contra un equip visitant que a penes s'ha acostat a la porteria defesa per Ledesma. I en una treta de banda, Escalante ha profitat la indolència defensiva valencianista per a marcar l'1-0 poc abans del descans.

Quan encara no s'havia complit el primer minut de joc en la represa, Sergi Guardiola ha aprofitat una nova errada defensiva per a ampliar l'avantatge local. Al València se li posava el partit molt costera amunt, però una errada, aquesta vegada de Ledesma, ha donat vida els blanc-i-negres. Lino ha aprofitat un mal control del porter per a retallar distàncies i fer creure els seus amb treure almenys un punt. L'equip de Baraja ho ha intentat de totes les maneres possible fins al final, però no ha sigut capaç d'empatar i es complica el futur.

El València cau fins al deseté lloc de la classificació i podria acabar la jornada en descens si el Getafe de Bordalás guanya l'Espanyol.