Busquets diu adeu a la selecció

El migcampista ha jugat 143 partits amb el combinat nacional

Busquets en una imatge d'un partit contra el Japó
Busquets en una imatge d'un partit contra el Japó

El migcampista Sergio Busquets, de 34 anys, ha anunciat aquest divendres que es retira de la selecció espanyola de futbol després de més de tretze anys en què ha conquistat el Mundial del 2010 i l'Eurocopa en 2012.

El barcelonista, capità de 'la Roja' en el Mundial de Qatar, es retira després de disputar 143 partits oficials i ser peça fonamental en la posició de migcampista amb tots els seleccionadors amb què ha coincidit.

Busquets va debutar amb la selecció absoluta l'1 d'abril del 2009, en un partit de classificació mundialista contra Turquia.

En un missatge en les xarxes socials, Busquets assegura que ha arribat el moment d'acomiadar-se de la selecció: "Voldria agrair a totes les persones que m'han acompanyat en aquest llarg camí. Des de Vicente del Bosque que em va donar l'oportunitat de començar, a Luis Enrique per fer-me gaudir fins a l'últim segon".

El migcampista també ha agraït a tots els que han format part de la selecció en tots els estaments des que va arribar i ha desitjat tota la sort del món al seleccionador nou, Luis de la Fuente, en els reptes futurs.

També et pot interessar

stats