Què busca el Vila-real en este mercat de fitxatges?

Un porter i un central són els primers objetius del club

El mercat de fitxatges del Vila-real / À Punt Esports

Un porter i un defensa són els primers moviments de mercat per a satisfer Marcelino, que vol un Vila-real sòlid i consistent per a la pròxima temporada. Rubén Blanco i el central Vitao de l'Internacional de Portoalegre són els primers objectius als despatxos groguets.

Els guants de Rubén Blanco són la primera aposta del Vila-real per a parar la sagnia de gols encaixats. Marcelino el coneix bé. Van coincidir a l'Oympique de Marsella, on el gallec, després de nou temporades al Celta de Vigo, aterrà fa dos anys per un milió i mig. El coneixement de la Lliga i la bona relació entre tècnic i jugador li atorga totes les paperetes per a ser el substitut de Reina.

La conclusió d'este moviment estaria clara. Iker Álvarez, porter del filial, eixirà cedit.

I a pesar que Mosquera és el candidat número u per a reforçar la defensa, Marcelino en vol més. Vitao, central brasiler de 24 anys de l'Internacional de Portoalegre amb passat al Xakhtar està en la llista. El seu preu, d'uns 8 milions, pot ser l'obstacle per tancar una operació que deixa clar l'interés prioritari del Vila-real. Reforçar la defensa. 

En el capítol d'eixides, la carrera de Ben Brereton podria continuar en la Premier League. El Southampton, acabat d'ascendir, el té en la llista. 

També et pot interessar

stats