El Llevant rescata un punt a El Plantío

La gran actuació d'Andrés Fernández ha permés als granotes empatar contra el Burgos (1-1)

Andrés Fernández, en una acció del duel
Andrés Fernández, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
16 de març 2024 - 00:20 Actualitzat: 16 de març 2024 - 16:14

El Llevant ha eixit viu del camp més difícil de Segona Divisió, El Plantío, on cap equip ha sigut capaç de guanyar en setze partits. L'equip granota ha empatat 1-1 contra el Burgos gràcies a la gran actuació d'Andrés Fernández, que s'ha multiplicat per a salvar els seus, i al gol de Brugui en la represa. 

L'equip local ha sigut molt superior en la primera part, davant un Llevant que només podia defendre's i que a penes s'acostava a la porteria defesa per Caro. Un gol de Sancris en l'equador del primer acte, en una jugada d'estratègia, ha desfet la igualada. I Andrés Fernández, el jugador més destacat del partit, ha evitat que la diferència fora major en el descans.

Els llevantinistes han millorat en la represa, però s'han mantingut vius en el partit gràcies al seu porter, que ha desbaratat totes les ocasions generades per l'equip local. Fins i tot el pal ha ajudat als granotes, ja que ha repel·lit un llançament d'Álex Bermejo poc abans de l'empat. Pràcticament en l'acció següent, Brugui ha restablit la igualada en aprofitar una assistència de Dela. Els de Felipe Miñambres han donat per bo l'empat i Andrés Fernández s'ha assegurat que el punt no s'escapara amb parades de tots els colors.

El Llevant es queda amb 44 punts, en la part mitjana de la taula, i encadena tres jornades sense perdre. Però si l'equip granota no vol que s'escape el tren de l'ascens, la setmana que ve contra l'Elx només val la victòria.

També et pot interessar

stats