L'Elx no compareix a El Plantío (4-0)

L'equip franjaverd, que continua sense guanyar fora de casa, ha encaixat un correctiu sever contra el Burgos

Un jugador del Burgos celebra un gol davant la desesperació d'Èdgar Badia
Un jugador del Burgos celebra un gol davant la desesperació d'Èdgar Badia / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
23 de setembre 2023 - 13:28 Actualitzat: 23 de setembre 2023 - 20:58

L'Elx continua sense convéncer. L'equip franjaverd, que portava quatre jornades sense perdre, ha encaixat una derrota sense pal·liatius en la visita al Burgos (4-0). L'equip franjaverd ha oferit una imatge molt preocupant i es queda amb un pobre bagatge de huit punts en set jornades.

L'equip local ha avisat només començar, però Èdgar Badia ha evitat el gol quan encara no s'havia complit el primer minut de joc. Era un preludi del que vindria després. L'Elx tenia el control de la pilota, però no generava perill i una mà innocent de Diego González ha acabat amb un penal, que ha desfet la igualada. I quan ja semblava que s'arribava al descans amb l'1-0, Curro, l'autor del primer gol, ha marcat també el segon.

En la represa, Fidel ha pogut retallar distàncies, però el seu llançament ha acabat en el travesser. Ha sigut un miratge, perquè l'equip de Sebastián Beccacece no ha cregut en la remuntada i ha acabat encaixant dos gols més. Dani Ojeda i Bermejo han arredonit la festa local i han furgat en la ferida il·licitana.

L'Elx haurà de reaccionar si no vol veure's despenjat de la zona alta de la taula. I el pròxim rival és ni més ni menys que el Llevant, que va en clara línia ascendent. Una nova derrota deixaria en una situació molt complicada l'equip franjaverd i el seu entrenador, Beccacece.