Bryan Gil i Abel Ruiz marquen en la golejada d'Espanya sub 21 (0-6)

L'equip entrenat per Luis de la Fuente, ja classificat per a l'Europeu de Geòrgia i Romania, no ha tingut pietat d'Irlanda del Nord

Abel Ruiz celebra el gol
Abel Ruiz celebra el gol / Twitter: @SeFutbol

La selecció espanyola sub 21 ha golejat Irlanda del Nord 0-6 en el penúltim partit de classificació per a l'Europeu de Geòrgia i Romania que es disputarà el 2023. Amb el bitllet per a la cita de l'any que ve ja assegurat des del mes de març, l'equip de Luis de la Fuente ha aconseguit la setena victòria en set partits i buscarà tancar aquesta fase amb ple de victòries guanyant dimarts que ve Malta.

El jugador d'Almussafes Abel Ruiz ha inaugurat el marcador en una primera part en què Espanya s'ha mostrat molt superior al rival, però ha faltat encert de cara a porteria. Ja en la represa, ha arribat el festival golejador. El futbolista cedit al València en la segona part de la temporada Bryan Gil ha fet un doblet, i Miranda, Rodrigo Riquelme i Víctor Gómez han completat la golejada.