Bruno Soriano: "Jo apostaria tot per la final de l'Europa League"

La llegenda del Vila-real ha atés, en exclusiva, els micròfons d'À Punt Mèdia

Bruno prioritza la final de l'Europa League
Bruno prioritza la final de l'Europa League
Xavier Rubert
20 de maig 2021 - 17:38

Amb la final de l'Europa League cada vegada més prop, À Punt Mèdia ha volgut parlar amb un dels referents històrics del Vila-real, Bruno Soriano.

El d'Artana viu com el millor dels aficionats la il·lusió que envolta l'equip davant de la possibilitat d'aconseguir el primer titol del submarí. L'excapità groguet, que ha defensat la camiseta del Vila-real durant 14 temporades, té clar que aquesta oportunitat de guanyar la corona continental no es pot escapar i, de fet, aposta més per centrar-se en aquest partit que en el del Reial Madrid d'aquest dissabte.

Bruno va ser la imatge de l'èxit del darrer ascens i sap el que és quedar-se a les portes de les finals, assegura que se sentirà molt orgullós si l'equip aconsegueix guanyar-la. Un orgull que ha de passar per damunt del Manchester United, al qual tots donen com a favorit.

Aquesta és la tercera vegada que el Vila-real s'enfronta als dimonis rojos. En les dues ocasions anteriors el partit va acabar sense gols. Ara, a la tercera, confia amb el premi del títol.

També et pot interessar

stats