Boulaye Dia s'estrena com a golejador groguet

El Vila-real empata 2 a 2 contra l'Olympique de Lió en el segon partit de pretemporada

Boulaye Dia ha sigut la novetat en l'onze d'Unai Emery
Xavier Rubert
22 de juliol 2021 - 22:19

Boulaye Dia ha sigut la gran novetat en l'onze inicial del Vila-real i el seu debut no ha pogut ser més esperançador, ja que ha sigut l'autor d'un dels gols de l'equip groguet en aquest partit disputat al Pinatar Arena, a la Regió de Múrcia.

L'Olympique de Lió, que tenia entre els futbolistes titulars l'ex del Vila-real Toko Ekambi, s'ha avançat ben prompte, en el minut 8, per mitjà de Jean Lucas. El colp inicial no ha fet variar el guió de l'equip groguet, que ha pogut empatar en el minut 23 amb un gol de Moi Gómez. El Vila-real s'ha posat per davant gràcies a Dia, que ha marcat en una rematada a la primera en què ha demostrat la seua qualitat i olfacte golejador. Tanmateix, els d'Emery s'han deixat empatar a només un minut d'arribar al descans amb un autèntic gran gol aconseguit per Aouar.

En la segona meitat s'ha notat el pes de la pretemporada i els dos equips han estat menys fins cara a la porteria contrària. El Vila-real ha sigut el que més ha buscat el gol i ha tingut bones oportunitats a les botes de dos joves promeses, com són Nikita i Hassan.

El pròxim partit de preparació del Vila-real el jugarà dissabte a Hongria, contra el Honved.