Borja Sanjuan: "És una broma del mal gust que el València parle d'inactivitat de l'Ajuntament"

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València respon a les acusacions del club després de demanar una pròrroga fins al 2030

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València, Borja Sanjuán

L'ATE de Mestalla continua fent parlar. El València CF va demanar aquest dilluns una nova pròrroga fins al 2030. Ho va fer in extremis i en l'últim dia per a presentar al·legacions.

El club ha tractat, així, de convéncer la Conselleria d'Economia Sostenible que recomanava acabar ja amb l'ATE després dels informes negatius de diferents institucions.

Però el València, a més, va anar un pas més enllà acusant l'Ajuntament del Cap i Casal d'inactivitat, un fet que, segons diuen, ha alentit les actuacions.

En eixe sentit, el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha volgut contestar aquestes acusacions i ho ha fet a través de les càmeres d'À Punt Mèdia. Sanjuán assegura que aquesta acusació és una altra de les "bromes de mal gust de Meriton", després que la societat haja estat al capdavant del club durant set anys "sense moure ni una pedra de l'estadi".

El polític ha reiterat que "l'únic responsable de l'incompliment dels terminis de l'ATE és Meriton" i que "no hi ha per part de cap administració cap inconvenient que es reprenguen les actuacions".

I ha finalitzat recordant que és el propietari el que ha d'avalar la pròrroga i el que ho ha de fer buscant ell mateix el finançament, sense buscar culpables i donant alguna garantia de futur.

També et pot interessar

stats