Bordalás ja té el seu primer desig concedit: Omar Alderete

Bordalás ja té el seu primer desig concedit: Omar Alderete
12 de juliol 2021 - 14:27

L'arribada d'Alderete suposa un canvi de tendència en la gestió del València. Sembla que Meriton ha aprés del fracàs de la passada campanya i enguany ha mogut fitxa ràpid i s'ha reforçat en el mercat d'estiu complint els desitjos del nou entrenador, José Bordalás.

El club de Mestalla ha confirmat aquest dilluns la incorporació del defensa paraguaià, cedit pel Hertha Berlín i amb una opció de compra. Fonts de l'entitat expliquen que l'opció de la compra depén d'unes certes condicions respecte al rendiment del jugador i de l'equip.

El defensor esquerrà, de 24 anys, es va formar en el Cerro Porteño del seu país i després d'un parell d'experiències a l'Argentina va fer el salt a Europa de la mà del Basilea suís, amb el qual es va enfrontar al Getafe que aleshores dirigia Bordalás. Alderete, que va fitxar la passada campanya per l'Hertha, arriba a València després d'haver participat en la Copa Amèrica amb la seua selecció i després d'haver acurtat les seues vacances per a tancar el seu fitxatge pel club de Mestalla.

També et pot interessar

stats