Bordalás ja prepara l'inici lliguer contra el Getafe

El València espera l'arribada de Carlos Soler perquè s'incorpore al grup

El València entrena i prepara el partit contra el Getafe
El València s'entrena preparant el partit contra el Getafe

Després de l'últim partit amistós de dissabte contra el Brentford, el València ja prepara l'inici de Lliga contra el Getafe. No obstant això, Bordalás té diverses baixes.

D'una banda, Carlos Soler, que ha estat en els Jocs Olímpics de Tòquio i que encara té previst arribar aquest dilluns en tren a València i, després de fer-se la pertinent PCR, començar a entrenar-se durant aquesta mateixa setmana amb els seus companys. No es descarta, fins i tot, que puga tindre minuts en el partit de divendres contra els madrilenys.

Amb Soler o sense, Bordalás ha tingut bones notícies en la primera sessió setmanal, respecte a la posició del migcentre que tants maldecaps li han donat en la pretemporada. S'ha pogut veure treballar amb normalitat dos jugadors que poden ocupar eixa demarcació, com són Racic i Daniel Wass. A més, també s'han exercitat dos futbolistes més que es van retirar lesionats en el partit de dissabte, Jason i Burlamaqui.

Per contra, Yunus Musa, Piccini i els porters Jaume i Cillessen continuen recuperant-se de les seues lesions, mentre que Maxi Gómez, Alderete i Correia s'han entrenat al marge per precaució.

També et pot interessar

stats