Bordalás: "Qui no ho vol veure és que està cec"

El tècnic del València es mostra molest per la política de fitxatges del club

La manera de comunicar el fixatge d'Hugo Duro ha molestat a Bordalás
La manera de comunicar el fixatge d'Hugo Duro ha molestat a Bordalás / Manuel Bruque
10 de maig 2022 - 22:37

Al tècnic del València, José Bordalás, se l'ha vist prou molest en la roda de premsa posterior a la derrota contra el Betis per 0 a 3. Hi havia més motius més enllà del resultat negatiu.

Unes hores abans del partit, el club comunicava el fixatge d'Hugo Duro i les maneres no han agradat a Bordalás: "després d'eixir de Paterna em va telefonar el directiu esportiu per a dir-me que Lim havia donat el seu OK i el club havia decidit comprar Hugo Duro. No em demanaren opinió, ells decidiren i jo no puc decidir res", ha dit.

Davant aquesta política de fitxar sense consultar l'entrenador, Bordalás ha sigut contundent: "tinc experiència i conec el nivell actual de la Lliga. Sé l'exigència, com estan reforçant-se tots els equips i, al remat, qui no ho vol veure és que està cec. Eixa és la realitat. A partir d'ací, jo no soc qui decideix; jo soc el tècnic i les persones responsables han de decidir, però l'exigència és brutal".

No és la primera vegada que el tècnic es queixa del nivell de la seua actual plantilla, però hui ho ha matisat."Com a local, hem guanyat només cinc partits de díhuit. Són números de descens i això hem d'analitzar-ho per al futur", ha afirmat.

També et pot interessar

stats