Bordalás dona per fet el fitxatge pel València CF

El València CF podria anunciar en les pròximes hores el fitxatge del tècnic alacantí

El tècnic alacantí, José Bordalás
El tècnic alacantí, José Bordalás

José Bordalás s'ha acomiadat del Getafe. El tècnic alacantí ha posat punt i final a una etapa que tanca i que podria obrir una altra etapa en un altre equip, el València CF.

El tècnic ha oferit una roda de premsa juntament amb el president del Getafe, Ángel Torres, en què ha agraït al club madrileny els cinc anys ha ha passat en què ha quallat unes molt bones temporades i ha aconseguit que el club disputara competició europea.

Bordalás no ha volgut confirmar que la seua pròxima destinació siga el club de Mestalla, però ha deixat entreveure que els mitjans de comunicació no van mal encaminats respecte a això. A més, ha explicat que no ha demanat res a l'equip al qual anirà i que encara no hi ha res tancat al 100%.

L'alacantí també ha assegurat que, allà on vaja, tractarà de fer el millor pels jugadors amb què estiga i pel club perquè siguen millors, ja que "si ells són millors, poden fer millors la resta".

Per la seua banda, Ángel Torres s'ha mostrat satisfet amb la possibilitat que Bordalás acabe en el club de Mestalla. "El València és un club amic i ens agrada que se'n vaja a un club amb què tenim molt bona relació".

També et pot interessar

stats