Bordalás debuta amb victòria

El València ha remuntat un 0-2 per a guanyar el Vila-real per 3-2 en el primer partit de pretemporada dels dos equips

José Bordalás dona instruccions als futbolistes
José Bordalás dona instruccions als futbolistes / Manuel Bruque (Efe)

El València ha estrenat la pretemporada i el nou projecte de José Bordalás amb una victòria en el derbi contra el Vila-real que s'ha disputat a Oliva. L'equip del Mestalla ha remuntat en la segona part l'avantatge inicial dels groguets, millors en la primera part, per a acabar imposant-se per 3-2.

Alberto Moreno ha avançat l'equip d'Unai Emery poc abans del descans i Jorge Cuenca, que debutava, ha fet el segon en el minut 67. Tot semblava decidit, però el gol de Manu Vallejo un minut després ha donat esperances al València.

Encara que el Vila-real ha posat el 0-2 a 23 minuts del final, l'equip de José Bordalás s'ha refet amb dos gols de Manu Vallejo, un dels quals de penal, i un altre de Denís Txérixev que ha arribat en el temps afegit i que ha permés als valencianistes debutar amb triomf en la pretemporada. Novament l'andalús ha empatat el duel en el 87 i un exgroguet, Denís Txérixev, ha completat la remuntada per a un equip de Bordalás que ha demostrat caràcter, com el seu tècnic.

El partit també ha servit perquè Omar Alderete i Aïssa Mandi, dos dels nous fitxatges, debutaren, respectivament, amb el València i el Vila-real.