Bordalás confia que arriben més reforços

El tècnic del València afronta el debut lliguer contra el Getafe amb només el fitxatge d’Alderete, que encara no està inscrit

Roda de premsa de Bordalás

A poc més de 24 hores del debut en la Lliga, l'entrenador del València, José Bordalás, encara confia que Peter Lim complisca el seu compromís i arriben més reforços al club del Mestalla abans que es tanque el mercat de fitxatges. De moment l'única incorporació és la del defensa paraguaià Omar Alderete, que, a més, encara no està inscrit i la presència del qual en el partit contra el Getafe està enlaire.

"No esperava començar la Lliga amb un sol fitxatge, però sempre sorgeixen dificultats; m'hauria agradat comptar en aquest inici amb els jugadors que pensem que es necessiten", ha dit el tècnic en la roda de premsa prèvia a l'estrena oficial de l'equip. Bordalás ha reconegut que aquesta no és la situació ideal: "M'agradaria tindre algun jugador més, teníem la fulla ruta d'inici així marcada i ens agradaria apuntalar les posicions que necessitem per a ser un equip equilibrat". Però ha assegurat que Lim ha donat llum verda a aquestes necessitats i espera que es concreten.

L'entrenador alacantí ha oferit treball i il·lusió per a afrontar una temporada en què no ha volgut marcar-se objectius ambiciosos. "Per a mi, com a professional, és molt important dirigir el València, però ho afronte amb la tranquil·litat de l'experiència, amb una il·lusió enorme i una gran responsabilitat, i estic convingut que no defraudaré ningú", ha conclòs. 

També et pot interessar

stats