Bon ambient a l'últim entrenament abans de viatjar a Rússia

La selecció ha rebut la visita de Pedro Sánchez que ha entregat a Iniesta la gran orde del mèrit esportiu.

El president del govern, Pedro Sánchez fa entrega de la medalla al mèrit esportiu a Andrés Iniesta
El president del govern, Pedro Sánchez fa entrega de la medalla al mèrit esportiu a Andrés Iniesta / Javier Lizón (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
05 de juny 2018 - 18:27

La selecció de futbol que apura els últims dies abans de viatjar a Rússia ha rebut la visita de Pedro Sánchez. El nou president del govern ha acudit a la Ciutat del Futbol de Las Rozas acompanyat del president de la RFEF Luis Rubiales.  Els de Lopetegui han obsequiat Sánchez amb una camiseta personalitzada del combinat espanyol. El president del govern ha aprofitat la visita per a entregar-li a Iniesta la Gran Creu del mèrit esportiu, guardó que premia la carrera del migcampista. A l'acte, el de Fuentealbilla  ha volgut mostrar el seu agraïment: "als meus companys de la selecció i del meu club que haja sigut l'elegit per a rebre aquesta distinció perquè en gran mesura és gràcies a ells".   

Abans, els membres de la selecció han xafat la gespa de la Ciutat del Futbol de Las Rozas per a entrenar i fer-se la foto oficial després que ahir s'assignaren els dorsals definitius que portaran els internacionals. El davanter del València, Rodrigo, lluirà el número 9 mentre que l'il·licità Saúl Ñíguez portarà el número 7. Bon ambient en una sessió fotogràfica distesa i prèvia a l'últim entrenament abans de viatjar a Rússia. Els internacionals tindran lliure aquesta vesprada i demà, perquè dijous volaran cap a Krasnodar, on tindran el seu quarter general i on dissabte jugaran contra Tunísia l'últim amistós abans de la cita mundialista. 

Pedro Sánchez ha aprofitat per a desitjar sort als components de La Roja que debutaran el pròxim 15 de juny contra Portugal, la vigent campiona d'Europa: "Un partit difícil però que estic convençut que serà l'inici d'una gran i positva aventura per a la selecció espanyola com és el Mundial de Rússia", ha destacat Sánchez.

També et pot interessar

stats