Bogeria de gols i derrota de l’Elx a Almeria (5-3)

Els de Pacheta no van saber mantindre el 0-2 inicial.

La Liga
La Liga

L’Almeria i l’Elx han disputat un partit atractiu per a l’espectador. No és fàcil gaudir d’un duel amb huit gols en noranta minuts. Això sí, als entrenadors aquest tipus de resultat no els agrada tant.

En només un quart d’hora l’Elx ha marcat dos dianes. Primer Natxo Gil ha transformat un penal que ell mateix havia provocat. Posteriorment, Iván Sánchez, després d’una jugada per a emmarcar, ha assistit Nino per a certificar el 0-2. L’almerienc suma 187 gols en Segona i és el màxim golejador en la història de la categoria.

No obstant això, abans del descans l’Almeria li ha fet la volta al marcador. Tres gols d’un il·licità i ex de l’Elx, Álvaro Giménez, han trencat les idees dels franjaverds en només trenta minuts.

La segona part no ha variat el guió. Atacs oberts de tots dos equips i més encert de l’Almeria en els metres finals. Juan Carlos ha fet el 4-2 i un altre penal a favor de l’Elx, marcat aquesta vegada per Iván Sánchez, significava deixar un electrònic ajustat (4-3).

Durant la recta final, tant Yacine com Karim han pogut empatar, però la sort no ha caigut del costat dels nostres. Amb el partit caducat, Aguza ha convertit el definitiu 5-3 després d’una errada d’Edgar Badia.

La pròxima jornada l’Elx rep el Tenerife al Martínez Valero. Pacheta recuperarà Javi Flores per al compromís contra l’equip que entrena el valencià Josep Lluís Oltra.