Betis-Vila-real: tornar a guanyar

Els groguets visiten el Benito Villamarín amb l'objectiu de sumar els tres punts després de tres empats seguits.

Gerard Moreno celebra un dels dos gols que va aconseguir la temporada passada al Villamarín
Gerard Moreno celebra un dels dos gols que va aconseguir la temporada passada al Villamarín / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real visita aquest diumenge el Benito Villamarín amb l'objectiu de recuperar la senda de la victòria en la Lliga, després de tres empats consecutius contra el Reial Madrid, la Reial Societat i l'Elx, i d'estirar així la ratxa de 14 partits sense perdre entre totes les competicions. Enfront tindrà un Betis que s'ha mostrat molt irregular en aquest inici de temporada però que arriba carregat de moral al duel després de véncer l'Osasuna i tallar una dinàmica negativa de tres derrotes seguides.

El tècnic groguet, Unai Emery, confia en la fiabilitat i regularitat del seu equip per a retrobar-se amb la victòria, però ha avisat de la dificultat del rival, un equip que considera molt complicat si mostra la seua versió bona, ja que disposa de jugadors amb molta qualitat. Segons ha explicat, la victòria no és una obsessió, sinó la conseqüència de seguir sent fiables i regulars.

L'entrenador del Vila-real ha dit que mentre que l'Elx va ser un equip molt defensiu que els va respectar molt i va aconseguir un bon resultat, en el cas del Betis hi haurà un rival que "voldrà la pilota i imposar la seua qualitat, que en té i molta". En el capítol de baixes, Emery compta amb les absències dels davanters Carlos Bacca i Paco Alcácer, la del migcampista Moi Gómez i la del defensa Alberto Moreno.

Pel que fa als precedents entre els dos equips, els groguets només han perdut en dos dels últims duels contra els andalusos, amb sis victòries i tres empats. En el partit de la temporada passada, el Vila-real va guanyar 0-2 amb un doblet de Gerard Moreno.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 16:15 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats