La novena es queda a onze metres

El Betis guanya la Copa del Rei en la tanda de penals

Miranda marca el penal decisiu
Miranda marca el penal decisiu / Julio Muñoz (Efe)

Un llançament fallat per Yunus Musah en la tanda de penals ha desequilibrat l'empat entre el Betis i el València en la final de la Copa del Rei, que es quedarà a Sevilla. L'equip de Bordalás perd l'opció que tenia de guanyar un títol aquesta temporada i s'esvaeix la principal via per a tornar a Europa, que ara només podrà ser per la Lliga.

Tot i la importància del duel i el suport de l'afició valencianista, els de Mestalla han eixit gelats al duel i el Betis ha colpejat primer amb un centre a l'àrea menuda que Borja Iglesias ha rematat de cap. Però en un contraatac ha arribat l'empat amb una assistència magistral d'Ilaix Moriba que ha convertit, no amb menys mestria, Hugo Duro.

Amb el gol, la imatge del València ha millorat respecte a l'oferida en els primers minuts i ha sigut, en alguns trams del duel, fins i tot superior als de Pellegrini, encara que el porter Giorgi Mamardashvili i els pals han evitat també que els bètics s'hi avançaren de nou.

Després d'una pròrroga amb nous intercanvis d'oportunitats i mans al cap, la tanda de penals ha decidit el campió de Copa. Cap dels dos porters ha pogut detenir un llançament, encara que el georgià del València ha estat a punt. Poc després Yunus, quart llançador de l'equip de Bordalás, ha convertit el seu en un malson de més d'un valencianista.

També et pot interessar

stats