El Betis fa tocar de peus a terra al València (0-2)

Els blanc-i-negres perden a Mestalla i mostren una mala imatge, a l'espera del tancament del mercat de fitxatges.

El migcampista del València CF, Daniel Wass, després d'un gol del Betis a Mestalla / Manuel Bruque (Efe)

El Betis torna al València a la realitat: Anoeta va ser un miracle. L'equip de Manuel Pellegrini, que arribava a Mestalla amb dues derrotes seguides, ha guanyat amb solvència els de Gracia. El València no guanya dos partits de Lliga seguits des de l'1 de febrer de 2020 (dues victòries al Mestalla, contra el Barça, 2-0, i el Celta, 1-0).

Un gol d'un exjugador blanc-i-negre, Sergio Canales, al 19 del partit ha plasmat en el marcador la superioritat del Betis a Mestalla davant el València durant els primers minuts. Prèviament se li havia anul·lat un gol a Guedes per fora de joc en l'única arribada clara dels valencianistes abans del descans.

La superioritat dels andalusos ha continuat en el segon període. Cristian Tello ha marcat el segon al minut 74, un gol que ha pogut arribar abans per la constant ofensiva dels de Pellegrini sobre la porteria de Jaume Domènech, que ha evitat una golejada més gran.

L'única bona notícia per a l'equip de Mestalla ha sigut la tornada del migcampista Carlos Soler, després de superar una lesió muscular. Ara, a pregar perquè abans de dilluns, dia que tanca el mercat de fitxatges, arriben les incorporacions que Gracia demana.