El Betis furga en la ferida del València (4-1)

Fa set partits que l'equip de Mestalla no guanya

El València cau a Sevilla per 4 a 1
El València cau a Sevilla per 4 a 1

El València CF visitava el Betis amb la urgència de tornar a guanyar sis partits després. Bordalás, amb la important baixa de Carlos Soler al mig del camp, apostava per un doble lateral esquerre amb Gayà i Jesús Vázquez, i a Guedes en banda dreta. L'experiment, no obstant això, no ha acabat de funcionar.

El Betis ha començat imposant-se gràcies a un gol de penal en el minut 11 de Borja Iglesias després que Alderete l'atropellara en la seua entrada a l'àrea.

El València, tot i això, no cessava en atacar, però no culminava les ocasions, cosa que sí que feia l'equip andalús. En el minut 25 Fekir ha xutat fort al pal dret de Cillessen; i en el 30, Borja Iglesias feia el seu doblet amb un llançament des de la frontal de l'àrea que pegava en Foulquier i despistava Cillessen.

Amb un Betis gloriós, el més llest de la classe ha sigut Gabriel Paulista, un dels jugadors que més punt d'honor demostra. Mostra d'això ha sigut el gol que retallava distàncies. El brasiler s'ha aprofitat de la passivitat defensiva en un córner del Betis i ha marcat a plaer un mal rebuig del porter xilé, Claudio Bravo.

El despertar del València pareixia una realitat, però al club de Mestalla li ha caigut un altre poal d'aigua amb la lesió de Gabriel Paulista.

A partir d'aleshores, el València encara ha sigut pitjor en una segona part molt fluixa, sobretot a l'ambit defensiu.

De fet, el tercer i quart gol han arribat primer en una errada de la defensa en un córner en què ningú ha cobert el jugador del Betis, Pezzela; i el segon, una errada de Diakhaby, substitut de Paulista, que no està contundent i deixa que Juanmi bata Cillessen sol.

Hi ha crisi en el València.

També et pot interessar

stats