L'Elx continua de vacances (3-0)

L'equip franjaverd, que ha jugat en inferioritat 75 minuts, ha pagat els errors en l'estrena lliguera

Mojica es lamenta després d'un dels gols del Betis
Mojica es lamenta després d'un dels gols del Betis / José Manuel Vidal (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
14 d'agost 2022 - 14:03 Actualitzat: 15 d'agost 2022 - 23:47

L'Elx ha tornat a mostrar les males sensacions de la pretemporada i ha perdut per 3-0 contra el Betis al Benito Villamarín, en l'estrena en la Lliga. L'equip franjaverd, que s'ha quedat amb un home menys, ha pagat molt cares les errades defensives.

Després d'un inici parell, el partit ha canviat de guió en el minut 17 amb l'expulsió de John per roja directa per una falta a Ruibal, quan es disposava a encarar Édgar Badia. Poc després, Enzo Roco s'ha confiat pensant-se que la pilota eixiria del terreny de joc i Fekir ha aprofitat l'avinentesa per a robar-li la cartera i servir-li el gol en safata a Borja Iglesias. I poc abans del descans, Juanmi ha ampliat l'avantatge local davant de la passivitat de la defensa il·licitana.

Les prestacions de l'equip franjaverd han millorat en la represa, amb els canvis introduïts per Francisco. Però quan millor estava l'Elx, Juanmi ha sentenciat el duel amb el tercer i definitiu. I hauria pogut ser pitjor, si no haguera sigut per la bona actuació d'Édgar Badia.El partit ha semblat la prolongació d'una pretemporada que ha deixat molts dubtes. Hi ha marge de millora, però cal reaccionar prompte. Dilluns visita el Martínez Valero un rival directe per la permanència, l'Almeria, i cal començar a sumar.