Betis-Elx: els franjaverds busquen la tercera victòria com a visitant en la Lliga

Els il·licitans visiten el Villamarín plens de moral, amb tres victòries i un empat en els quatre últims partits.

Els jugadors il·licitans celebren un dels gols contra el València
Els jugadors il·licitans celebren un dels gols contra el València / Ramón (Efe)

L’Elx visita aquest diumenge el Benito Villamarín amb l’objectiu d’aconseguir la tercera victòria com a visitant en la Lliga en tres partits i mantindre la bona dinàmica, després de quatre jornades sense perdre. Davant tindrà un Betis que arriba al partit envoltat de dubtes per les dues últimes derrotes contra la Reial Societat i l’Atlètic de Madrid.

L’entrenador de l’Elx CF, Jorge Almirón, ha dit en la prèvia que aquest partit és el més dur de tots els que ha hagut d’afrontar des de l’inici de la competició. “Juguem contra un equip de gran categoria; serà el partit més complex per la categoria dels jugadors, pel gran entrenador que té i perquè està dissenyat per a lluitar pels primers llocs”, ha explicat.

Tete Morente i l’argentí Guido Carrillo són les úniques baixes en la convocatòria de l’Elx, formada per 23 jugadors. L’extrem andalús no ha superat les molèsties al pubis i es queda, per segona setmana consecutiva, fora de la cita, de la mateixa manera que Carrillo, que encara té molèsties en el genoll. Les novetats respecte de l’última llista són el davanter argentí Lucas Boyé i el lateral Miguel Ángel Garrido, Cifu, absents contra el València per lesió.

A més del bon moment esportiu que viu l’equip, els franjaverds tenen a favor els últims precedents al Benito Villamarín. Els il·licitans han vençut en les tres últimes visites a l’estadi de l’equip andalús, l’última en Primera i les altres dues en Segona.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats