El Betis desperta el Llevant del somni europeu (2-0)

Dos gols dels sevillans en cinc minuts han sentenciat un partit en què els granotes han merescut un premi major.

Els jugadors del Betis celebren un dels gols
Els jugadors del Betis celebren un dels gols / Twitter: @LaLiga

El Llevant se n’ha anat de buit del Benito Villamarín i deixa escapar una gran oportunitat per a enganxar-se a la lluita pels llocs que donen accés a les competicions europees la pròxima temporada. Dos gols del Betis en cinc minuts han sentenciat un partit en què els de Paco López han fet mèrits per a sumar algun punt (2-0).

L’equip granota ha eixit al Benito Villamarín sense complexos, amb un equip molt ofensiu: De Frutos, Morales, Roger i Dani Gómez en l’onze inicial. L’objectiu estava clar: sumar tres punts que certificaren pràcticament la permanència i que els permeteren somiar amb Europa.

Les primeres ocasions del partit han sigut per als granotes. Morales, De Frutos i Dani Gómez han incomodat la porteria defensada per un Claudio Bravo que tornava a la titularitat. Poc a poc, els sevillans han despertat de la mà d’un Fekir molt entonat. Però el marcador no ha canviat i la primera part ha acabat amb 0-0.

En la represa el guió del partit no ha canviat en excés i el Llevant es trobava cada vegada més còmode davant d’un Betis amb més imprecisions. Però, quan millor estaven els de Paco López, una genialitat de Fekir ha propiciat el primer gol del duel. L’atacant francés se n’ha anat fins de quatre jugadors i ha creuat a plaer davant d’Aitor Fernández. Sense temps de resposta ha arribat el segon. Juanmi ha aprofitat un rebot per a marcar a porta buida, després que el porter granota ha aturat la rematada de Mandi. Aquests dos gols en cinc minuts han rematat el Llevant, que ja no ha tingut capacitat de reacció.