Berlusconi ofereix els jugadors del Monza "un autobús de prostitutes" si guanyen un equip gran

L'italià és el propietari de l'equip del nord del país

Berlusconi posa amb diversos jugadors del Monza
Berlusconi posa amb diversos jugadors del Monza

L'italià Silvio Berlusconi, propietari del Monza, equip recentment ascendit a la Sèrie A, torna a estar en el focus de la polèmica després d'unes declaracions en el sopar de Nadal de l'equip del nord del país.

Berlusconi ha promés als seus jugadors "un autobús ple de prostitutes" si guanyen a un gran rival en la segona part de la temporada.

L'eufòria per la bona temporada, reconduïda pel nou tècnic Raffaele Palladino després d'un inici dubitatiu de Giovanni Stroppa, al qual va acomiadar després de cinc partits, va portar al magnat, líder del partit polític Forza Italia, a fer una promesa als seus jugadors.

"Hem trobat un nou entrenador, que va ser seleccionador del nostre equip Primavera (equip sub-19). És bo, simpàtic, amable i capaç d'estimular els nostres xics. Jo també vull donar un estímul extra. Ara ve la Juventus, el Milà, etc. i si guanyeu a un d'aquests grans equips faré que us posen un autobús ple de prostitutes en el vestuari", va dir un Berlusconi, que acaba de tornar al Senat nou anys després de la seua expulsió per la seua condemna a quatre anys de presó per frau fiscal.

El vídeo ha circulat ràpidament per les xarxes socials i ja és un dels més vistos del moment a Itàlia.

També et pot interessar

stats