Benzema i Mbappé acaben amb el somni d'Espanya (1-2)

La selecció de Luis Enrique s'ha avançat mitjançant Oyarzabal, però França li ha donat la volta al partit en a penes quinze minuts

Mbappé i Benzema celebren un dels gols
Mbappé i Benzema celebren un dels gols / Marco Betorello (Efe)

França és la nova campiona de la Lliga de les Nacions. La selecció entrenada per Didier Deschamps ha remuntat el gol inicial d'Oyarzabal i s'ha acabat imposant 1-2. Benzema i Mbappé han deixat palés el major potencial ofensiu francés davant una Espanya sense encert de cara a la porteria.

Després d'una primera part en què Espanya ha sigut millor però no ha creat perill, Mikel Oyarzabal ha avançat els de Luis Enrique amb un gol en el minut 64. Però, pràcticament sense temps per a celebrar-ho, França ha aconseguit la igualada gràcies a Karim Benzema dos minuts després.

En el minut 80 Kylian Mbappé, a passada de Theo Hernández, i en posició molt al límit del fora de joc, li ha donat la volta al marcador. El VAR ha analitzat la jugada, però no ha detectat posició antireglamentària del davanter i ha donat validesa al gol. Sembla que els àrbitres han considerat que el baló ha tocat en Éric García i que, per tant, la posició avançada d'Mbappé no influeix.

Espanya s'ha bolcat en l'atac en els últims minuts, però ni Oyarzabal ni Yéremi Pino han pogut superar Lloris i França s'ha endut el títol.