Benedetto, nou davanter de l'Elx

El futbolista argentí arriba al conjunt franjaverd procedent de l'Olympique de Marsella i en qualitat de cedit amb opció de compra

Declaracions de Benedetto

Darío Benedetto es converteix en el nou davanter de l’Elx CF. El futbolista argentí arriba a l'equip franjaverd procedent de l'Olympique de Marsella en qualitat de cedit amb opció de compra. L'objectiu d'esta incorporació és reforçar la línia d'atac il·licità. 

La temporada passada Benedetto, de 31 anys, va marcar 6 gols (5 en la Lliga i un en la Copa) i va disputar amb el club francés la Champions League, en què va ser titular en 3 partits.

Tres dies després que Fran Escribá insistira que el club havia de realitzar fitxatges, Bragarnik compleix el desig del seu entrenador i aconsegueix els serveis d'un futbolista amb cartell en el mercat. El Betis, el Sao Paulo i el Boca Juniors buscaven la signatura del Pipa, però l'equip del Martínez Valero és qui ha tancat l'operació.

Quan només queden dues setmanes perquè es tanque el mercat, la direcció esportiva de l’Elx encara té molta tasca a fer, però amb l’arribada de Darío Benedetto aconsegueixen un dels objectes de desig del cos tècnic franjaverd.

També et pot interessar

stats