Benedetto manté la imbatibilitat al Martínez Valero (2-2)

L'Elx ha rescatat un punt després que l'Espanyol li ha pegat la volta al gol inicial de Lucas Boyé

Benedetto celebra el gol de l'empat
Benedetto celebra el gol de l'empat / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx ha sumat un punt en la visita de l'Espanyol al Martínez Valero (2-2), en un partit boig en què qualsevol dels dos equips haguera pogut endur-se el triomf. Els d'Escribá han sigut millors en la primera part, en què s'han avançat gràcies a Boyé, però els catalans han reaccionat en la segona donant-li la volta al marcador. Els visitants han deixat vius els franjaverds, i Benedetto ha aconseguit l'empat definitiu en les acaballes del duel per a mantindre invicte el seu equip a casa.

L'equip il·licità ha eixit al terreny de joc amb més decisió i ambició que un Espanyol més contemplatiu, que ho fiava tot a l'encert golejador de Raúl de Tomás. El domini local no es traduïa en grans ocasions, però Lucas Boyé, com ja va fer a Vallecas, s'ha fabricat ell mateix el gol. El davanter argentí ha inaugurat el marcador en el minut 23, en una acció personal després de robar la pilota i fer un llançament imparable per a Diego López. Els catalans han espavilat en els últims minuts del primer temps, però se n'han anat al vestidor amb l'1-0 en contra.

Vicent Moreno ha buscat la reacció del seu equip amb un doble canvi en el descans. I l'aposta li ha eixit d'allò més bé al tècnic de Massanassa, ja que l'Espanyol ha mostrat la millor cara en els primers instants de la segona part. Manu Morlanes, que acabava d'entrar, ha fet el gol de l'empat i, a penes un minut després, Raúl de Tomás ha completat la remuntada en el 50. L'equip franjaverd estava grogui i els catalans fins i tot han pogut ampliar l'avantatge, però Kiko Casilla ha mantingut amb vida els il·licitans.

Escribá no ho estava veient gens clar i ha mogut la banqueta per a donar entrada a Gumbau i Benedetto, que han entrat en el lloc de Lucas Pérez i Pastore, que debutava com a titular i ha passat desapercebut. Però l'Espanyol ha continuat sent l'amo del partit i tenint les millors ocasions. I tant han perdonat els visitants que l'Elx, que ja havia advertit en un parell d'accions, ha aconseguit l'empat mitjançant Benedetto en el minut 83. El gol ha esperonat els franjaverds, que han buscat la victòria fins al final, però s'han hagut de conformar amb un punt, que, tal com s'ha posat el partit, és fins i tot bo.