La BBC publica un reportatge sobre el València: "Si res canvia, el dramàtic declivi continuarà"

Fa un repàs a la situació del club i parla amb diversos periodistes locals

Imatge del reportatge de la BBC sobre el València CF
Imatge del reportatge de la BBC sobre el València CF / JOVANÍ MARTÍNEZ - MARIO

La campanya de desprestigi que vol fer la massa social del València CF contra el seu propietari, Peter Lim, sembla que ha començat. Aquest dissabte s'espera una gran concentració a la rodalia de Mestalla abans del partit contra l'Athletic Club i fins al minut 19; però també després de la fi del xoc.

No obstant això, la repercussió negativa a escala internacional també tira avant. Aquest dijous, la BBC ha publicat un reportatge a la pàgina web en què explica la situació del club i com s'ha arribat a aquesta.

En el reportatge parlen amb periodistes locals, col·laboradors en diversos programes d'aquesta casa, com ara Paco Polit o Pedro Morata.

El reportatge, titulat València: excampió de la lliga i finalista de Champions League, en crisi, posa de relleu, no només la situació esportiva actual amb la posició en la lliga i els constants canvis d'entrenadors, sinó també, la desafecció de l'afició cap a l'accionista majoritari, Peter Lim.

Imatge d'una manifestació contra Peter Lim
Imatge d'una manifestació contra Peter Lim

Sobre l'empresari singapurés comenta, concretament, que s'ha mostrat poc inclinat a vendre el club; no obstant això, també asseguren que les seues intencions reals no es poden saber concretament, atés que no ha volgut aparéixer en mitjans de comunicació i que tampoc ha anat a cap partit del València des de desembre del 2018.

El reportatge, escrit pel periodista esportiu anglés Andy West, finalitza una frase dilapidaria: "Si res canvia, el dramàtic declivi del València CF sembla que continuarà".

També et pot interessar

stats