Batshuayi, presentat com a nou jugador del València CF

El davanter belga ja ha entrenat este matí amb l’equip a Paterna.

Michy Batshuayi, acompanyat per Anil Murthy, president del València CF
Michy Batshuayi, acompanyat per Anil Murthy, president del València CF

Michy Batshuayi ha sigut presentat al migdia pel president del conjunt blanc-i-negre, Anil Murthy, a la sala de premsa del Mestalla. El jugador, que jugarà cedit fins que acabe la temporada gràcies a un acord amb el Chelsea, ha manifestat que el més important per a prendre la decisió d’arribar al València va ser la conversa que va mantindre amb Marcelino García Toral. L’entrenador valencianista va ser qui el va convéncer, ja que el davanter belga pensa que el seu joc s’adaptarà molt bé al que el tècnic vol i també ha insistit en la vessant humana de la conversa mantinguda.

Batshuayi també ha destacat que uns altres motius per a fer el pas són algunes de les grans virtuts dels del Mestalla, com ara que sempre són molt competitius, lluiten contra els grans clubs i juguen la Champions League.

El nou davanter ha tingut paraules d’agraïment per a l’afició valencianista per la càlida acollida anit quan va acudir com a espectador al Trofeu Taronja, on el València CF va guanyar per 3 a 0 el Bayer Leverkusen. Este matí ha visitat les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna, on ja ha compartit entrenament amb els nous companys.

El president Murthy ha aprofitat la roda de premsa per a avançar que, en els pròxims dies, la plantilla blanc-i-negra eixirà encara més reforçada gràcies a noves incorporacions.

També et pot interessar

stats