El Vila-real s'encull al Camp Nou (3-0)

El conjunt groguet torna a donar una mala imatge en la Lliga i ix golejat per un Barça, trist amb Lewandowski com a obrillandes

S'ha guardat un minut de silenci abans del partit en record de Llaneza
S'ha guardat un minut de silenci abans del partit en record de Llaneza / Vila-real
Daniel Hermosilla
20 d'octubre 2022 - 23:05

El Vila-real s'ha fet menut al Camp Nou contra un Barça deprimit que ha trobat en el conjunt groguet l'elixir per a curar-se les ferides. Set minuts fatídics (del 30 al 37) han sigut suficients per al conjunt blaugrana, que amb Robert Lewandovski ha trobat la tireta per a evitar l'hemorràgia. El Vila-real, sense ritme i sense el baló, a penes ha creat perill. Una ocasió de Danjuma, amb empat a zero, ha sigut la més clara. Morales ha pogut fer el 3-1 en el temps afegit.

La memòria de José Manuel Llaneza ha estat al Camp Nou. Els jugadors han lluït braçal negre de dol per la mort del president d'honor, i s'ha guardat un respectuossíssim minut de silenci, amb l'aplaudiment del Camp Nou. Kiko Femenía per Mandi, novetat en l'onze d'Emery.

El conjunt groguet no ha patit en la primera mitja hora de joc. Només Ansu Fati ha creat problemes. Domini blaugrana, però sense profunditat. El Vila-real tampoc no s'ha acostat a la porta de Ter Stegen. Als 25 minuts, Alfonso Pedraza ha hagut d'abandonar el camp per unes molèsties, i en el seu lloc ha entrat Johan Mojica. I a partit d'aquest moment, l'equip s'ha afonat.

Set minuts fatídics

En el minut 30, Robert Lewandowski ha obert el marcador en una jugada personal, assistit per Jordi Alba. La posició del polonés, dubtosa però al remat el gol ha pujat al mercador. Quatre minuts després, el segon, novament de Lewandowski des d'un llançament des de la frontal de l'àrea. I en el minut 37, Ansu Fati ha fet el tercer després d'una jugada de Ferran Torres.

Sense reacció

Morales ha entrat per Danjuma, però el partit no ha canviat. Plàcid partit del Barça, que amb el 3-0 també ha relaxat la urgència. Ansu Fati ha tornat a tindre-la, però tampoc els blaugrana han buscat fer sang en el Vila-real. Álex Baena ha sigut el jugador amb més perill dels groguets, amb un intent de vaselina que se'n va alta, i una rematada de cap que també se n'ha anat per damunt del travesser.

Ni els canvis (Alberto Moreno, Manu Trigueros i Mandi per Nicolas Jackson, Manu Morlanes i Albiol) han modificat el guió, amb un Vila-real que no ha comparegut sl Camp Nou. Raphinha, assistit per Dembelé, Ferran Torres, Pedri... han acumulat ocasions del Barça per a ampliar l'avantatge.